Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FITS | Ce înseamnă frumusețea, tema Festivalului de la Sibiu, pentru artiștii îndrăgitei trupe rock Cargo

Piața Mare din Sibiu a fost, pe perioada Festivalului de Teatru, nu doar locul ideal pentru evenimente teatrale spectaculoase sau momente de acrobație, ci și locul unde iubitorii de muzică și-au putut întâlni artiștii preferați. La finalul Festivalului de la Sibiu, concertul trupei Cargo a adunat mii de fani ai rockului, sibieni sau vizitatori, care au cântat alături de trupa Cargo, în Piața Mare din Sibiu.

Cei prezenți la concert au avut parte și de o surpriză: au putut asculta cea mai recentă piesă semnată Cargo, „Cruce-n destin”.

„Am început să cânt la un nivel mai înalt cu trupa Ritm, de aici, din Sibiu. Așa că am fost martorul schimbării orașului Sibiu. În primul rând, martorul creșterii Festivalului de Teatru. Deci, cunosc importanța acestui festival și mă bucur că există evenimente de nivelul ăsta și de importanța asta artistică. Și în primul rând păstorite de bunul-simț”, a spus Adrian Igrișan, solist Cargo.

„E un festival mare, foarte mare, iar noi suntem aici alături de atâția artiști. Ne face să ne simțim onorați”, a spus Ionuț Cârjă, clăpar Cargo.

Tema Festivalului de Teatru de la Sibiu de anul acesta a fost „frumusețe”

Ce înseamnă ea pentru artiștii obișnuiți cu viața pe scenă, cu miile de fani care îi aplaudă, îi admiră sau chiar îi adoră?

„Cred că n-avem timp acum să povestim despre frumusețe, dar oricum, tema e foarte frumoasă și ideea în sine foarte frumoasă. Frumusețea poate fi exprimată de la simplu, până la abstract. Ca artist și ca om cum poți să exprimi treaba asta și cel mai important este cum percepe publicul frumusețea pe care tu vrei s-o exprimi”, a spus Alin Achim, basist Cargo.

„Fiecare aspect al vieții are o latură frumoasă. De exemplu, piața asta e o minunăție. Orașul ăsta e o minunăție. Oamenii care vin la noi la concerte și ne dau din energia lor sau facem un schimb de energii, toate astea sunt despre frumusețe, despre iubire. (…) Pentru mine, frumusețea la momentul ăsta înseamnă munte, natură, înseamnă să mă plimb desculț, să miros un foc, să cânt în jurul focului, alături de oamenii pe care îi iubesc. Pentru că atunci experiența este mult mai profundă și reală”, a spus Adrian Igrișan, solist Cargo.

„Pe scenă, frumusețea o percep în mai multe feluri, adică publicul, bucuria mea de a cânta. Mi-am dorit asta de când mă știu, am reușit să ajung să cânt în fața publicului, să-l văd că se bucură, a spus Octavian Pilan, baterist Cargo.

„Frumusețea, din punctul meu de vedere, sunt clapele albe și negre”, a spus Ionuț Cârjă, clăpar Cargo.

„Frumusețea pentru mine, cel puțin acum la 17 ani, înseamnă atunci când sunt pe scenă, alături de colegi și când sunt de cel puțin o mie de ori mai mulți oameni lângă scenă și cântă cu noi. Atunci sunt cel mai fericit”, a spus David Cristian, chitarist Cargo.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE