Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ciolacu, despre Geoană și o candidatură din partea PSD: "Să ne caute!"

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, miercuri, că dacă fostul său coleg de partid Mircea Geoană doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale din partea partidului ”să vină să îl caute”, adăugând că, potrivit statutului actual, acesta nu poate participa la o competiţie internă în partid pe această temă.

Întrebat la Palatul Parlamentului dacă are de gând că-l invite pe Mircea Geoană să participe la competiţia internă din PSD pentru candidatura la prezidenţiale, Marcel Ciolacu a arătat că nu are cum, pentru că el nu mai este membru al partidului, transmite Agerpres.

”Păi cum să participe? Conform statutului actual, nu poate participa, că domnul Geoană a plecat, şi-a făcut partid. Să-l invit eu să vină înapoi? Dacă vrea să vină, să ne caute. Eu sunt ori la Palatul Victoria, ori în Kiseleff. Foarte puţin timp sunt pe acasă. Deci, dacă vrea cineva, să mă caute, am acelaşi număr de telefon de când a apărut telefonia mobilă, adevărat cu fluctuaţii de mesaje - când apare la doamna Şoşoacă pe Facebook, îmi vin mai multe mesaje, pe urmă îl mai uită lumea, dar nu îl schimb”, a declarat liderul PSD.

Miercuri, grupurile parlamentare ale PSD s-au reunit într-o şedinţă la Palatul Parlamentului, urmată de şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE