Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cazare la Electric Castle 2023. Ce variante au participanții la festival

Cei care au ajuns anul acesta la Electric Castle și au ținut să stea aproape de atmosfera festivalului, au avut două opțiuni de cazare în mica localitate de lângă Cluj-Napoca. Fie în mijlocul distracției, în campingul special amenajat, fie la câțiva kilometri depărtare de scene, pe terenurile localnicilor din Bonțida. De altfel, datorită acestui festival, localitatea de lângă Cluj-Napoca s-a dezvoltat mult din punct de vedere economic, spun sătenii.

Organizatorii festivalului de la Bonțida au venit în acest an cu o supriză pentru cei care vor să se cazeze aproape de scene.

Deși la prima vedere pare o boxă, aceasta este de fapt o opțiune de cazare pentru cei care vin la festival. 20 de astfel de capsule au fost instalate în campingul festivalului, iar în fiecare dintre acestea încap două persoane. Din afară par mult mai mici, iar la interior oamenii spun că sunt chiar spațioase și au loc pentru a dormi în liniște aici intr-o capsulă de acest gen.

Alesia este din București și e prima dată când va sta într-un astfel de loc. 

”USB, avem bec, avem aer condiționat, avem lacăt, e safe, e aproape de intrarea din camping, nu mergem mult, e aproape de bar. Mie mi se pare perfect. Puteam să dormim și cinci aici dacă ne chinuiam puțin”, spune Alesia. 

La mare căutare printre cei care au ajuns aici sunt și căsuțele. 

”Aici este mult mai bine. Noi am fost și anul trecut și am stat la cort și am murit de frig și nu am putut să dormim”, a menționat o fată din Timișoara. 

Localnicii și-au pus la dispoziție curțile pentru turiști 

O altă opțiune de cazare pentru cei care se află la Electric Castle sunt casele și curțile localnicilor. De opt ani, tinerii din imagini poposesc în perioada festivalului acasă la doamna Mihaela

”E multă veselie. Nouă ne place. Ne simțim foarte bine alături de ei. Sigur că este un pic de stres, până îi organizăm pe toți, dar e o perioadă care ne schimbă foarte mult și ne-a schimbat. Electric Castle a făcut foarte multe lucruri bune pentru Bonțida”, a spus gazda Mihaela Olteanu. 

”Mi se pare că e singurul moment acum din an în care chiar ne întâlnim majoritatea din cercul nostru de prieteni. Eu am văzut zmeurișul ăla crescând de la un petic. Acum e o livadă. S-au schimbat lucrurile și chiar se pare foarte frumos ce a reușit doamna Miha să facă aici și că ne-a permis să venim ani la rând la ea”, a menționat un băiat. 

O noapte de cazare în curțile localnicilor începe de la 100 de lei de persoană și poate ajunge până la 300 de lei

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE