Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Arhiepiscopia Tomisului și-a făcut „botezul” pe Tik Tok. ÎPS Teodosie: „Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii pe această platformă”

Arhiepiscopia Tomisului şi-a făcut cont și pe TikTok. ÎPS Teodosie vrea să fie aproape de tineri și să le transmită prin intermediul platformei de socializare învăţături creştine.

„Ne găsim şi pe TikTok cu numele «Arhiepiscopia Tomisului» unde ÎPS Teodosie şi alţi preoţi şi teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt şi la obiect învăţături creştine. Doamne ajută!”, a anunţat Arhiepiscopia Tomisului.

Într-un prim mesaj pe acest canal, arhiepiscopul Tomisului vorbește despre "restricțiile de la curent, de la căldură, care nu au nicio logică".

„Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii pe TikTok întrucât tinerii au cea mai mare nevoie de biserică, de Păstor, de îndrumători. Vă voi fi aproape tuturor pentru că tinerii sunt viitorul nostru și au nevoie de lumină.

Vă voi da lumină din lumina lui Hristos și lumină din viața bisericii care este Maica neamului nostru românesc și Maica tuturor oamenilor de pe fața Pământului. Doamne ajută, să colaborăm frumos. La mulți ani, iubiți tineri!” aceasta a fost mesajul arhiepiscopului pentru tinerii prezenți pe TikTok.

Contul de pe TikTok al Arhiepiscopiei Tomisului are la momentul redactării acestui articol 1080 următori şi 5801 de aprecieri, iar până acum au fost postate deja zece clipuri cu mesaje ale arhiepiscopului Tomisului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE