Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actorul american Christian Oliver și cele două fiice ale sale au murit într-un accident de avion

Christian Oliver și-a pierdut viața într-un accident aviatic, alături de cele două fiice ale sale. Tragedia a avut loc în apropierea unei micuțe insule private din Caraibe, Petit Nevis, potrivit poliției din St. Vincent și Grenadine, în timp ce avionul se îndrepta spre Sfânta Lucia.

Actorul american Christian Oliver și cele două fiice ale sale au murit într-un accident de avion

Christian Oliver avea 51 de ani, iar ficele sale, Madita Klepser și Annik Klepser, aveau 10, respectiv 12 ani. Pilotul aeronavei, Robert Sachs, a murit și el.

Poliția locală susține că încă nu este clară cauza accidentului. Alături de scafandri, la locul accidentului au mers și pescarii care se aflau în zonă, pentru a da o mână de ajutor. Ei au ajuns înaintea Gărzii de Coasă, potrivit AP.

Actorul Christian Oliver s-a născut în Germania și a avut zeci de roluri în filme și seriale. Printre cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din filmele „Speed Racer” (2008 ) și „The Good German” (2006), al cărui acțiune se derula în cel de-Al Doilea Război Mondial. În acest film realizat de Steven Soderbergh, Oliver a jucat alături de George Clooney și Cate Blanchett.

Oliver a apărut și în sezonul doi al serialului de comedie din anii 1990 "Salvați de clopoțel", în rolul unui student elvețian transferat recent, pe nume Brian Keller.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE