Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Zmeura de Aur 2024. Filmul de groază Winnie the Pooh și Expend4bles au fost desemnate cele mai proaste filme ale anului

Un film de groază bazat pe îndrăgitul personaj pentru copii "Winnie the Pooh" s-a confruntat sâmbătă cu răzbunarea alegătorilor ”Zmeurei de Aur” , în cadrul ceremoniei anuale de decernare a premiilor Oscar care evidențiază cele mai proaste performanțe de la Hollywood, potrivit Reuters.

Câștigatătorul Zmeurei de Aur 2024

"Winnie-the-Pooh: Sânge și miere" a măturat cele cinci categorii la care a fost nominalizat la cea de-a 44-a ediție a Razzies, printre care imagine, regie, scenariu, cuplu de film și remake/rip-off/sequel.

Subliniindu-și meritele pentru premii, filmul The Jagged Edge Productions a fost descris de Dennis Harvey de la Variety ca fiind "un joint de doi bani, care nu reușește să îndeplinească nici măcar cele mai elementare așteptări stabilite de gimmick-ul său conceptual" pe Rotten Tomatoes, deschide o nouă filă, unde filmul este certificat ca fiind putred.

Premiul Razzie Redeemer Award, acordat unui fost concurent care "a trecut la lucruri mai bune" de când a fost nominalizat la Razzie, a fost acordat actriței din "The Nanny" Fran Drescher pentru că a condus în calitate de președinte SAG-AFTRA în timpul grevei actorilor din 2023.

Drescher a fost nominalizată în 1998 pentru cea mai proastă actriță în filmul de comedie romantică "The Beautician and the Beast".

Gazdele Aaron Goldenberg și Jake Jonez, cunoscuți pentru personajele lor de pe TikTok ca The Mean Gays, au mai dat o lovitură la adresa lui Drescher, spunând cu sarcasm că ea i-a condus pe actorii de la Hollywood printr-o "acțiune sindicală fără precedent până la un acord și mai fără precedent cu AMPTP", Alianța Producătorilor de Film și Televiziune (Alliance of Motion Picture and Television Producers).

Ce alți actori au mai primit premii la Zmeura de Aur

Printre ceilalți câștigători se numără actorul din "Mercy", Jon Voight, care a primit premiul Razzie pentru actor datorită accentului său irlandez de spiriduș "Lucky Charms".

Megan Fox a primit o pereche de trofee: Razzie pentru actriță pentru rolul din "Johnny & Clyde" și premiul de actriță în rol secundar pentru filmul de acțiune "Expend4bles".

Sylvester Stallone a luat și el acasă Razzie, cunoscut și sub numele de Zmeura de Aur, pentru actor secundar pentru rolul său din "Expend4bles".

Mai mult de 1.100 de membri Razzie din Statele Unite și din alte două duzini de țări votează pentru acordarea premiilor, potrivit site-ului Razzie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE