Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

WhatsApp nu va mai fi accesibil pe anumite telefoane mai vechi, începând cu 31 mai

Serviciul de mesagerie nu va mai fi accesibil pe anumite dispozitive mai vechi, începând cu ziua de marți, 31 mai 2022. Persoanele care vor să continue să folosească aplicația și după această dată trebuie să-și actualizeze sistemul de operare al telefonului mobil, potrivit LeFigaro.

Cele 50 de modele de telefoane de pe care nu se va mai putea accesa aplicația WhatsApp

Modelele de telefoane de pe care nu se va mai putea accesa WhatsApp: iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Lenovo A820, ZTE V956, Huawei Ascend D2, Ascend G740, Ascend Mate, Faea F1, Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Samsung Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Xperia M, Wiko, Cink Five, Darknight, THL W8, ZTE Grand X, Quad v987, Grand Memo, Grand S Flex, LG Lucid 2, Optimus F7, Optimus L7II, Optimus F6, Optimus L4 II Dual, Optimus L2 II și Optimus F3Q.

Cum știu dacă telefonul meu va fi afectat?

Whatsapp limitează, în general, accesul la smartphone-urile considerate învechite. O primă etapă de „sortare” a telefoanelor, în ceea ce privește accesul la aplicație, a fost efectuată în toamna anului 2021, atunci când utilizatorii de smartphone-uri mai vechi de cinci ani și echipate cu versiunile anterioare Android 4.1 și iOS 10 au fost excluși din noile actualizări ale aplicației. Cu toate acestea, utilizatorii au reușit să folosească serviciul, în continuare, în ciuda unor erori.

Singura modalitate de a folosi în continuare Whatsapp este actualizarea sistemului la cea mai recentă versiune. Pentru a cunoaște versiunea actuală a sistemului, trebuie să verificați în setările telefonului. Cea mai nouă variantă poate fi descărcată și updatată în câteva minute, dacă telefonul nu este actualizat.

Whatsapp este un serviciu de mesagerie online oferit de Meta și folosit de două miliarde de utilizatori.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE