Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vreme caldă pe litoral, de Crăciun. Termometrele la Constanța au înregistrat 10°C

A fost o zi perfectă pentru plimbare pe litoral, unde după mesele îmbelșugate de Crăciun, oamenii au ieșit la o gură de aer proaspăt. 10 grade Celsius au înregistrat termometrele la amiază la Constanța, așa că faleza de la Cazino a arătat ca un adevărat furnicar. Ședințele foto cu marea pe fundal au fost nelipsite din peisajul de vacanță.

Între mesele de sărbătoare, constănțenii și turiștii și-au dat întâlnire pe faleza din Constanța. La prânz, soarele a dezmierdat marea oferind spectacolul perfect. Câteva lebede rătăcite pe la noi au ajuns și ele în albumul foto de vacanță al plimbăreților.

După mesele îmbelșugate cu salată boeuf, sarmale, friptură și cozonaci, plimbarea a fost momentul perfect pentru siestă.

Turistă: „Am venit la nași, noi stăm în București și la plimbare după atâta mâncare. Cum vi se pare vremera? Peisajul? Ca de Paște, nu ați văzut ce frig era câteodată de Paște, foarte frumoasă și bună de plimbat, nu e vânt”.

Mulți dintre cei care au ales litoralul ca destinație de vacanță au vrut să scape de aglomerația din stațiunile de la munte.

Cald va fi la mare și în zilele următoare, chiar și de Revelion, dar și în primele zile din anul 2023.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE