Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO. Noi imagini cu salvamarii atacați de turiști pe plaja de la Eforie

În noile imagini cu bătaia dintre turiști și salvamari, pe plaja de la Eforie, se vede cum un bărbat lovește cu pumnul unul dintre salvamari și acesta cade în apă. Turiștii au continuat să îmbrâncească și să atace salvamarii.

Scandalul a început după ce un bărbat a aruncat cu piatra într-un salvamar care era pe skijet, pentru că nu era lăsat să intre în apă. În momentul în care salvamarul s-a apropiat de el, mai mulți bărbați au sărit la bătaie, iar colegii salvamarului au intervenit pentru a-l ajuta.

A fost o săptămână neagră pe litoralul românesc, în care șase persoane au murit înecate pentru că nu au respectat steagul roșu arborat și avertismentele date de salvamari. Cu toate acestea, turiștii au fost neînțelegători.

Salvamarii se confruntă zi de zi cu situații în care turiștii nu respectă regulile și nu îi ascultă. Un salvamar a povestit, în direct la Euronews România, cum o turistă i-a spus "Nu-mi pasă de nimic, că stric bani, că-mi pun viața în pericol", pentru că vrea să se simtă "liberă" în vacanță.

A fost un incident și pe plaja de la Costinești, între două grupuri de turiști, care s-a transformat ulterior într-un conflict între agresori, polițiști și jandarmi. Bărbații au fost încătușați direct pe plajă.

Turiștii din Costinești au fost agresivi și după ce au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. La ieșirea din secție, cei patru bărbați au început să înjure și să arate semne obscene în timp ce erau filmați.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE