Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO. Bătăușii din Costinești, agresivi și după ce ies din secția de poliție. Doi dintre ei au antecedente

Cei patru bărbați care s-au bătut cu polițiștii și jandarmii pe plaja din Costinești au primit control judiciar. Aceștia sunt cercetați în două dosare. În primul sunt acuzați de loviri și alte violențe, dar și tulburarea liniștii publice. Iar în celalalt dosar sunt cercetați pentru ultraj.

Turiștii din Costinești au fost agresivi și după ce au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. La ieșirea din secție, cei patru bărbați au început să înjure și să arate semne obscene în timp ce erau filmați. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Unul dintre scandalagii se apropie de persoana care filma și începe să o injure și să o amenințe cu bătaia.

În prezent bărbații sunt cercetați în două dosare, pentru ultraj, loviri și alte violențe. Ies la iveală detalii importante și din trecutul bărbaților. Doi dintre ei au deja antecedente pentru fapte de violență. Unul dintre ei are o condamnare cu suspendare pentru infracțiunea de loviri și alte violențe. Celălalt a fost în trecut cercetat penal pentru fapte de distrugere și violențe pe teritoriul Germaniei, potrivit surselor Euronews.

Premierul Marcel Ciolacu laudă modul în care au acționat jandarmii și îi încurajează să fie la fel de fermi în weekend, când din nou plajele vor fi pline de turiști.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE