Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Viceprimarul Sectorului 3: Petrecerea de Revelion de la Hala Laminor se organizează fără autorizație de securitate la incendiu

Petrecerea de Revelion organizată în Hala Laminor din București s-ar desfășura fără autorizație de securitate la incendiu, anunță viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele.

Acesta solicită autorităților să intervină „de urgență” pentru a siguranța participanţilor la acest eveniment. De altfel, societatea care administrează Hala Laminor a fost amendată luna trecută pentru lipsa avizului.

”Este profund îngrijorător că acest eveniment se desfăşoară fără autorizaţie de securitate la incendiu şi în absenţa sistemelor esenţiale de semnalizare şi alarmare în caz de incendiu.

Suntem în faţa unui risc major, iar siguranţa tuturor celor implicaţi ar trebui sa fie prioritate”, a declarat Lucian Judele, conform unui comunicat USR Bucureşti, notează Agerpres.

Viceprimarul menţionează că o astfel de situaţie reprezintă „o încălcare flagrantă” a normelor de siguranţă şi aminteşte de tragediile din Clubul Colectiv sau cea petrecută acum două zile, la Ferma Dacilor.

”Fac un apel către autorităţi pentru a interveni de urgenţă şi a lua măsuri imediate în vederea asigurării securităţii participanţilor la acest eveniment. Este crucial să acţionăm rapid şi eficient pentru a evita repetarea unor tragedii regretabile.

Solicităm intervenţia imediată a ISU pentru implementarea măsurilor urgente de securitate şi verificarea conformităţii legale a evenimentului de la Hala Laminor. Siguranţa oamenilor este o prioritate crucială şi trebuie garantată fără compromisuri”, a adăugat Lucian Judele.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE