Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

SUA: Un şofer care conducea cu viteză a încercat să facă schimb de locuri cu câinele său ca să evite arestarea

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Un şofer beat care circula pe o şosea din statul american Colorado a încercat să schimbe locul cu câinele său pentru a evita să fie arestat atunci când a fost tras pe dreapta de către poliţişti pentru depăşirea limitei de viteză, a indicat poliţia locală, potrivit DPA.

Poliţia din Springfield a postat pe Facebook că tentativa de schimbare a locului a avut loc sâmbătă în jurul orei 23:30, atunci când agenţii au tras pe dreapta un şofer care conducea cu 52 de mile/oră (84 km/h) într-o zonă unde limita de viteză era de 30 de mile/oră (48 km/h).

"Şoferul a încercat să schimbe locul cu câinele său care se afla pe scaunul pasagerului, pe măsură ce poliţistul s-a apropiat şi a urmărit întregul proces. Bărbatul a ieşit apoi din maşină pe partea pasagerului şi a susţinut că nu el conducea", au declarat duminică reprezentanţii forţelor de ordine.

Atunci când poliţia l-a întrebat pe suspect dacă a consumat alcool, acesta a fugit, abandonându-şi atât vehiculul, cât şi patrupedul. Bărbatul a fost prins la aproximativ 60 de metri de locul unde a început incidentul.

Şoferul se confruntă în prezent cu mai multe acuzaţii, printre care conducerea unei maşini sub influenţa alcoolului/drogurilor şi opunerea de rezistenţă la arestare.

"Câinele a fost dat unei cunoştinţe de-a şoferului pentru a avea grijă de el cât timp acesta este arestat", a precizat poliţia "Patrupedul nu se confruntă cu nicio acuzaţie şi a fost lăsat să plece doar cu un avertisment", a adăugat aceasta.

Distribuie

Taguri