Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un agent de pază al lui Drake, grav rănit într-un schimb de focuri de armă la locuința rapperului din Toronto

Poliția investighează un schimb de focuri de armă în fața conacului rapperului Drake din Toronto, în urma căruia un agent de securitate a fost ”grav rănit”.

Autoritățile nu au confirmat dacă Drake, al cărui nume real este Aubrey Graham, se afla acasă în momentul împușcăturilor. Echipa sa cooperează, au mai menționat anchetatorii. Împușcăturile au avut loc în jurul orei 2 dimineața, marți, în cartierul prosper Bridle Path din Toronto.

Momentul împucăturii, surprins de camerele video

Inspectorul Paul Krawczyk, de la poliția din Toronto, a declarat că a fost recuperată înregistrarea video cu momentul împușcăturii. Agentul de pază care a fost rănit este în continuare spitalizat, potrivit Euronews.com.

În ultimele săptămâni, Drake a fost implicat într-o dispută cu Kendrick Lamar, fiecare dintre ei lansând piese în care se atacă reciproc.

Rivalitatea dintre Drake și Kendrick Lamar

În cea mai recentă piesă a lui Lamar, ”Not Like Us”, apare o imagine din satelit a mega-conacului de 50.000 de metri pătrați a lui Drake. Aceasta este aceeași proprietate care a fost izolată cu bandă de poliție în urma împușcăturilor de marți.

În versurile piesei, Lamar susține că Drake a fost implicat în relații cu femei minore, imaginea care însoțește piesa sugerând că acesta adăpostește mai mulți infractori sexuali sub acoperișul său. Rapperul din Toronto a negat cu tărie aceste afirmații într-o piesă ulterioară intitulată „The Heart Part 6”.

Ofițerul de poliție a fost întrebat dacă rivalitatea dintre cei doi a fost un factor în cazul împușcăturilor și a spus că, deși anchetatorii sunt la curent cu acest lucru, este prea devreme pentru a discuta despre motiv.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE