Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Rapperul Takeoff, din trupa Migos, a fost împușcat mortal

Rapperul Takeoff, din trupa de top Migos, a murit după ce a fost împușcat în timp ce se afla într-un club de bowling din Houston, potrivit BBC.

Rapperul, al cărui nume real era Kirshnik Khari Ball, avea 28 de ani.

Poliția a precizat că era vorba de o petrecere, la care participau în jur de 50 de invitați. În acest timp s-au auzit mai multe împușcături. Autoritățile au mai adăugat că atunci când au ajuns la fața locului au găsit o mulțime de oameni și un bărbat în vârstă de douăzeci de ani, cu o rană în zona capului, fiind vorba de rapperul Takeoff. El a fost declarat mort la fața locului. Alte două victime au fost transportate la spital cu vehicule private.

Cu toate acestea, poliția a declarat pentru BBC că nu va confirma oficial identitatea până când familia victimei nu va fi anunțată.

Migos a fost unul dintre cele mai influente grupuri ale generației lor

Migos a fost unul dintre cele mai influente grupuri ale generației lor, situându-se printre pionerii mumble rap. Membrii trupei, Takeoff, Offset și Quavo, au crescut împreună în Lawrenceville, Georgia, și au ajuns să reprezinte capitala statului, Atlanta, probabil căminul spiritual al muzicii trap.

Numiți inițial Polo Club, ei au debutat ca Migos în 2010, iar primul lor hit a fost Versace, care a fost remixat de Drake, în 2013. Ascensiunea lor s-a oprit pentru scurt timp în 2015, când Offset a fost trimis la închisoare în urma unui raid al poliției în autobuzul de turneu al grupului.

Mai târziu în acel an, trio-ul a lansat mixtape-ul Back to the Bando, care includea cântecul de succes Look at My Dab, care a popularizat tendința dabbing dance, preluată ulterior de sportivi și chiar de politicieni.

Trupa, care s-a despărțit la începutul acestui an, a avut mai multe hituri internaționale, inclusiv Bad and Boujee, Versace și Walk It Talk It.

Takeoff și Quavo au continuat ca un duo, lansând un album, Only Built For Infinity Links, care a ajuns pe locul șapte în topurile din SUA luna trecută.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE