Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Asasinarea rapperului PnB Rock | Poliția investighează dacă o postare pe Instagram a condus la uciderea cântărețului

Rapperul american PnB Rock a fost împușcat mortal într-un restaurant din sudul Los Angelesului. Poliția investighează dacă publicarea locației pe Instagram l-a făcut pe PnB Rock o țintă ușoară pentru atacator.

PnB Rock, pe numele real Rakim Allen, mânca la Roscoe's Chicken and Waffles împreună cu prietena sa când a fost împușcat. PnB Rock a fost declarat mort 45 de minute mai târziu, la spital.

Într-o postare de pe Instagram, care a fost ștearsă între timp, iubita rapperului îl etichetase pe acesta și postase locația unde luau masa. Detectivii investighează acum dacă această postare este cea care a condus la atac, a declarat șeful poliției, Michel Moore, pentru Los Angeles Times.

“Era cu familia sa, cu prietena sa, și în timp ce se aflau acolo, bucurându-se de o masă simplă, a fost atacat brutal de un individ care se pare că a venit la locul respectiv după o postare pe rețelele de socializare", a spus Moore.

Cine a fost PnB Rock

Rapperul din Philadelphia a devenit celebru cu hitul său din 2016 'Selfish'. De asemenea, el a colaborat cu mai mulți artiști, printre care Ed Sheeran, Chance the Rapper și XXXTentacion.

Pe lângă mixtape-uri, rapperul a lansat două albume: 'Catch These Vibes' în 2017 și 'Trapstar Turnt Popstar' în 2019.

Într-un interviu recent, PnB Rock a vorbit despre cultura bandelor din Los Angeles și despre faptul că jafurile asupra rapperilor au devenit frecvente în oraș, numindu-i pe infractori "îndrăzneți". El a povestit o întâmplare despre un grup de persoane care l-au urmărit pe el, pe iubita și pe copilul său.

DJ Akademiks, care a realizat interviul, a reacționat la știre pe Twitter spunând: "Tocmai am realizat un interviu cu el acum o săptămână în care a detaliat cum cineva a încercat să-l jefuiască recent în Los Angeles, în timp ce se afla în oraș cu iubita și fiica sa".

Nicki Minaj a reacționat, de asemenea, pe Twitter, îngrijorându-se de rolul pe care social media l-ar putea avea în această crimă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE