Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ozzy Osbourne se întoarce acasă. Rockerul este speriat de atacurile armate din SUA

Rockerul britanic Ozzy Osbourne spune că este speriat de atacurile armate din SUA, astfel că el şi soţia sa, Sharon, se vor muta din Los Angeles în Marea Britanie.

Solistul trupei Black Sabbath, originar din Birmingham, a declarat pentru The Observer că s-a „săturat” de numărul de atacuri armate din ţara sa adoptivă. Vedeta în vârstă de 73 de ani a adăugat că nu vrea să moară în Statele Unite şi să fie îngropat în Forest Lawn, cimitirul din California preferat de numeroase celebrităţi. Rockerul a mai spus că el este englez și vrea să se întoarcă acasă.

Ce spune soția sa despre aceasă decizie

Soția sa a insistat că decizia nu are nimic de a face cu faptul că Ozzy a fost diagnosticat cu boala Parkinson. Ea a spus că Statele Unite s-au schimbat drastic, fiind un loc ciudat în care să trăiești.

Ozzy a fost solistul trupei Black Sabbath, pe care a format-o în 1969 alături de basistul Geezer Butler, de toboşarul Bill Ward și chitaristul Tony Iommi.

La începutul anilor 2000, el a devenit și mai cunoscut datorită emisiunii MTV "The Osbournes", alături de soţia sa şi de copiii lor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE