Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Twitter Blue, disponibil și în România. Cât costă abonamentul și de ce caracteristici beneficiază abonații

Publicat de: Euronews

Twitter Blue, abonamentul plătit la platforma deținută de Elon Musk, este acum disponibil și în România, pe versiunile pentru web, iOS și Android ale aplicației.

Noile abonamente la Twitter Blue sunt disponibile în prezent pe web, iOS sau Android doar în Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Brazilia, Indonezia, India, Arabia Saudită, Franța, Germania, Spania, Italia, Portugalia, Olanda, Polonia, Irlanda, Belgia, Suedia, România, Cehia, Finlanda, Danemarca, Grecia, Austria, Ungaria, Bulgaria, Lituania, Slovacia, Letonia, Slovenia, Estonia, Croația, Luxemburg, Malta și Cyrpus, cu planuri de extindere.

Ce este Twitter Blue

Twitter Blue este celebrul abonament cu plată care adaugă o bifă albastră (cont verificat) utilizatorului care plătește taxa lunară sau anuală.

Elon Musk a anunțat, la scurt timp după preluarea Twitter, că dorește introducerea unei taxe pentru conturile verificate, care să beneficieze și carecteristici suplimentare, în baza abonamentului plătit.

Până acum, Twitter folosea marcajul albastru pentru a indica conturile active, notabile și autentice de interes public pe care Twitter le-a verificat în mod independent pe baza anumitor cerințe. Acum, marcajul albastru poate însemna două lucruri diferite: fie că un cont a fost verificat conform criteriilor de verificare anterioare (activ și autentic), fie că respectivul cont are un abonament activ la Twitter Blue, explică platforma.

Cât costă Twitter Blue în România

Prețul abonamentului Twitter Blue în România diferă în funcție de dispozitiv:

  • Twitter Blue pe versiunea web: 37 lei pe lună sau 390 lei pe an (însemnând 32,5 lei pe lună);
  • Twitter Blue pe versiunea iOS: 51 lei pe lună sau 530 lei pe an (însemnând 44 lei pe lună);
  • Twitter Blue pe versiunea Android: 51 lei pe lună sau 530 lei pe an (însemnând 44 lei pe lună);

Cum se activează Twitter Blue

  • Navigați în meniul Profil din aplicația Twitter sau de pe twitter.com
  • Selectați Twitter Blue
  • Selectați butonul Abonare
  • Dacă nu ați făcut-o deja, vi se va cere să vă verificați numărul de telefon
  • Urmați instrucțiunile de cumpărare în aplicație pentru iOS sau Android și confirmați plata abonamentului pe web

Ce oferă Twitter Blue abonaților

Pe lângă bifa de culoare albastră care este adăugată conturilor, abonații care au abonamentul Twitter Blue mai beneficiază de următoarele caracteristici:

Tweeturi mai lungi: Tweeturile mai lungi le permit abonaților Blue să scrie până la 4.000 de caractere.

Încărcare video mai lungă: Abonații Twitter Blue pot încărca clipuri video cu o durată de până la ~60 de minute, cu o dimensiune a fișierului de până la 2 GB (1080p) (numai pe web).

Editarea tweet-ului: Această funcție foarte solicitată oferă o fereastră de 30 de minute pentru a face un număr limitat de modificări la tweet-urile publicate.

Undo Tweet: Oferă opțiunea de a retrage un Tweet după ce a fost trimis, dar înainte ca acesta să fie vizibil pentru ceilalți pe Twitter. Nu este un buton de editare, ci o șansă de a previzualiza și revizui Tweetul înainte de a fi postat pentru a fi văzut de toată lumea.

Bookmark Folders: Bookmark Folders permite abonaților Twitter Blue să grupeze și să organizeze tweet-urile marcate în dosare pentru a le găsi mai rapid ulterior.

Pictograme de aplicații personalizate: Cu Pictogramele de aplicații personalizate, se poate schimba modul în care pictograma aplicației Twitter se afișează pe telefon.

Imagini de profil NFT: Abonații pot arăta NFT-urile pe care le dețin într-o imagine de profil în formă de hexagon pe contul tău Twitter.

Teme: Twitter Blue Themes permiterea alegerea unei opțiuni colorate pentru tema aplicației.

Navigație personalizată: Această funcție permite utilizatorului să aleagă ce apare în bara de navigare, astfel încât să aibă acces rapid la conținutul și destinațiile Twitter.

Top Articles: O scurtătură către cele mai partajate articole din rețeau.ținut pe care doriți să îl citiți.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE