Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trupa K-Pop BTS lansează o carte autobiografică. Cartea celebrează zece ani de existență a grupului

Celebra trupă de K-Pop BTS a lansat în Coreea de Sud un volum autobiografic așteptat cu nerăbdare de fani. Cartea celebrează, de asemenea, zece ani de existență a grupului.

Numită ''Beyond the Story: 10-Year Record of BTS'', volumul a fost lansat concomitent și în Statele Unite, unde a urcat deja în fruntea topului celor mai bine vândute cărţi pe Amazon, datorită precomenzilor.

”Am această pungă cu bunătăți. Am cartea, cartea pe care o așteptam. Cred că ăsta e posterul. O să-l deschid când ajung acasă și o să am câteva... Oh, cărțile cu fotografii. Da. Cam asta e tot în cutia de cadouri”, spune o fană.  

Trupa BTS, care și-a făcut debutul pe 13 iunie 2013, a popularizat muzica sud-coreeană la nivel global și a obținut venituri de miliarde de dolari din vânzarea pieselor. 

”Mă gândesc la poze și la faptul că sunt în preajma fanilor ARMY, iar energia este absolut minunată. Suntem cu toții atât de prietenoși, toată lumea are atât de multe de oferit, de împărtășit, de vorbit. Este minunat”, menționează o altă fană a trupei BTS. 

Data lansării volumului, 9 iulie, marchează un moment important în istoria trupei, și anume înființarea fan clubului cunoscut sub denumirea ARMY, în urmă cu zece ani.

”Nu am timp să stau și să devorez cartea așa cum mi-aș dori, dar o voi avea în geanta de lucru, în pauzele de masă”, spune o altă fată prezentă la evenimentul de lansare al cărții. 

Potrivit Guinness World Records, citat de Billboard, trupa BTS are în prezent 25 de recorduri mondiale, majoritatea în social media. BTS a vândut peste 44 de milioane de discuri doar în Coreea de Sud.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE