Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fenomenul K-pop. Ținutele membrilor trupei BTS, virale pe rețelele de socializare

Pare a fi o regulă nescrisă. Dacă idolul tău poartă o haină, o vrei și tu. De-a lungul celor 10 ani de carieră membrii BTS avut multe ocazii pentru a-i surprinde pe ARMY, așa cum își spun fanii lor, cu hainele pe care le-au purtat. Și au destui fani – în 2021 au fost vândute peste 57 de milioane albume fizice ale artiștilor iar pe Spotify au strâns aproape 40 de miliarde de streamuri – cifra care i-a clasat pe locul 5 în topuș al celor mai căutați artiși de pe platformă

ARMY sunt mereu cu ochii pe ei, în timpul concertelor, in timpul live-urilor de pe rețelele de socializare, dar mai ales în momentul în care ii surprind în public. Iar cel mai des, asta se întâmplă la aeroport.

Ținutele membrilor, căutate de fanii trupei

Odată cu fiecare apariție înainte de un zbor, curg pozele pe rețelele de socializare, și aprecierile de rigoare, se scriu articole despre ținutele băieților, iar căutările elementelor vestimentare încep. Așa au apărut magazinele online care oferă produse asemănătoare cu originalul, dar la un preț accesibil.

Dacă tot amintesc de prețuri, haideți să vă spun estimativ cam cât ar trebui cheltuit pentru o singură ținută. În calitate de ambasadori pentru Louis Vuitton, câțiva dintre membri au purtat ținutele brandului din cap până în picioare când au plecat spre Las Vegas, pentru a 64-a ediție a premiilor Grammy.

Ca ambasadori ai casei de modă Louis Vuitton, au apărut în ultima colecție a regretatului Virgil Abloh

De la geanta Mini Soft Trunk Bag a lui Jimin de aproximativ 3.200 de dolari, la geaca de blug Monogram DNA de peste 2.000 de dolari, un outfit complet depășește 10.000 - Nu-i chiar pentru oricine. Ca ambasadori ai casei de modă franțuzești, în 2021 au fost protagoniști într-o campanie specială toamnă/iarnă creată de regretatul Virgil Abloh.

Prezentarea colecției a fost filmată în stilul unui scurt-metraj, descris de Virgil drept „o conversație între timp și spațiu – despre  mișcare și conexiuni globale”.  Colecția din 2021 a fost și ultima a creatorului de modă, care a murit la doar 41 de ani din cauza unui cancer agresiv.

Provocări la aeroport: pălării în formă de iepuraș sau floarea soarelui

De ce le pasă fanilor de hainele pe care idolii le poartă în călătorii? Ei bine, pentru că acela este momentul în care pot să vadă personalitatea fiecăruia, exprimată prin gustul vestimentar.

Membrii BTS sunt conștienți de atenția pe care o atrag prin aparițiile lor și, uneori, se folosesc de agitație pentru a se distra. În show-ul lor de divertisment, Run BTS, care este publicat pe canalul lor de YouTube cu aproape 80 de milioane de urmăritori, trebuie să completeze diverse probe, iar cei ce nu reușesc, au câte o pedeapsă de îndeplinit. De câteva ori, pedeapsa a fost să poarte diverse obiecte vestimentare la aeroport. Așa s-au îmbrăcat cu haine inspirate din anii 80, au purtat ținuta tradițională hanbok, pălării în formă de iepuraș sau de floarea-soarelui.

Dar ținutele alese nu au fost mereu vesele. Într-un moment delicat, în care Jimin primea amenințări cu moartea pe rețelele de socializare, colegul său Jin a ales să se îmbrace exact la fel ca el, pentru a evita orice posibil incident. Scopul era să inducă lumea în eroare, să le fie greu oamenilor să-i deosebească.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE