Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trump salută că Twitter de acum înainte a «intrat pe mâini bune»

Publicat de: Euronews

Fostul preşedinte american Donald Trump a salutat vineri faptul că de acum înainte Twitter "a intrat pe mâini bune", după ce Elon Musk a cumpărat reţeaua socială, relatează France Presse.

"Twitter este acum pe mâini bune şi nu va mai fi condus de nebunii stângii radicale care ne detestă cu adevărat ţara", a declarat el pe reţeaua sa, Truth Social. Miliardarul republican nu a spus dacă intenţionează să se întoarcă pe platformă, unde a fost suspendat permanent după asaltul asupra Capitoliului.

Elon Musk l-a invitat pe Trump înapoi pe Twitter

Elon Musk, noul patron al reţelei sociale, a deschis uşa în luna mai revenirii lui Donald Trump pe Twitter, ceva ce ar avea efectul unei explozii, notează AFP.

Cu contul său @realDonaldTrump, fostul preşedinte american se adresa direct celor 88 de milioane de abonaţi ai săi, stârnind în mod regulat controverse aprinse.

Cu toate acestea, Donald Trump a considerat că reţeaua sa Truth Social funcţionează "mai bine" decât Twitter, despre care el a spus că trebuie "să muncească din greu pentru a scăpa de toate conturile false şi de roboţii care i-au făcut atât de mult rău". "ADOR ADEVĂRUL", a adăugat el.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE