Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elon Musk a intrat în sediul Twitter cu o chiuvetă în brațe

Elon Musk a intrat miercuri în sediul Twitter din San Francisco cu o chiuvetă în brațe. Chiuveta a fost folosită într-un joc de cuvinte dintr-o expresie din limba engleză care se referă la un proces de analiză și acceptare a lucrurilor care se întâmplă.

„Intră în sediul Twitter – Obișnuiți-vă cu ideea!” a scris Elon Musk pe Twitter, unde a publicat un videoclip în care se vede cum intră în sediul Twitter purtând o chiuvetă în mâini.

Miliardarul va cumpăra Twitter vineri, în ciuda zvonurilor care au apărut. El a anunțat săptămâna trecută că intenționează să concedieze o mare parte din angajații companiei.

Investitorii de capital, inclusiv Sequoia Capital, Binance, Qatar Investment Authority şi alţii, au primit documentele privind finanţarea tranzacţiei de la avocaţii lui Elon Musk, susţin sursele. Este cel mai clar indiciu că miliardarul american intenţionează să se conformeze termenului limită dat de Tribunalul din Delaware pentru a finaliza tranzacţia până vineri.

Băncile care s-au angajat să susţină achiziţionarea Twitter au finalizat acordul final de finanţare şi acum semnează documentele necesare, a anunţat şi Bloomberg. Reprezentanţii Twitter şi ai avocaţilor lui Elon Musk nu au fost disponibili pentru comentarii.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE