Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

TikTok introduce o nouă opțiune de a crea postări bazate pe text

TikTok a anunțat, luni, că va începe să le permită utilizatorilor săi să posteze conținut bazat pe text. Populara aplicație deținută de chinezi, cunoscută mai ales pentru dansuri, "provocări", dar și pentru formatul adaptat videoclipurilor scurte, nu a oferit prea multe explicații pentru noua funcție. Aceasta a menționat însă într-o declarație că serviciul "extinde limitele creării de conținut" prin prezentarea creativității scrise pe care utilizatorii trebuiau până acum să o împărtășească prin intermediul comentariilor și al descrierilor video.

Cum funcționează?

  • Crearea unei postări text

Atunci când accesați pagina Camera, veți putea alege din trei opțiuni: fotografie, video și text. Selectând text, veți fi direcționat către pagina de creare a textului, unde veți putea tasta conținutul postării.

  • Îmbunătățirea postărilor text

Ajungând la pagina de postări, veți găsi opțiuni familiare pentru a vă personaliza conținutul. Printre acestea se numără adăugarea de sunet, etichetarea unei locații, activarea comentariilor și permiterea de duete, printre altele. Aceste caracteristici fac ca postările text să fie la fel de dinamice și interactive ca orice postare video sau foto.

Posturile text oferă o serie de caracteristici care vă permit să evidențiați și să personalizați conținutul. Iată câteva dintre cele mai importante:

  • Stickers: Îmbunătățiți-vă textul prin selectarea unor stickers care au legătură cu conținutul și care adaugă puțină strălucire postării.
  • Etichete și Hashtag-uri: La fel ca în cazul postărilor video sau foto, puteți să etichetați alte conturi, precum și să adăugați hashtag-uri care se referă la subiecte sau tendințe relevante.
  • Culori de fundal: Alegeți dintr-o varietate de culori de fundal pentru a face ca textul să iasă în evidență.
  • Adăugarea de sunet: Sunetele sunt esențiale pentru experiența TikTok, motiv pentru care acestea au fost încorporate în postările de text. Veți putea adăuga melodii pe care cititorii le pot asculta în timp ce vă parcurg scrierile.
  • Redactare și eliminare: La fel ca în cazul postărilor video sau foto, vă puteți salva ciornele și le puteți stoca împreună cu alte postări nepublicate pentru a le edita ulterior sau le puteți arunca în întregime.

 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE