Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Taylor Swift le-a dat câte 100.000 de dolari celor 50 de șoferi de tir de la ultimul ei turneu

Cântăreața Taylor Swift a făcut un gest care a devenit viral. Americanca în vârstă de 33 de ani le-a făcut un cadou neașteptat șoferilor de tir care au făcut parte din echipa artistei în timpul turneului Eras.

Cei 50 de conducători auto au primit câte 100.000 de dolari, drept bonus pentru că au stat depatrte de familiile lor timp de 24 de săptămâni, atât cât a durat turneul lui Taylor Swift. Informația a fost oferită chiar de fondatorul uneia dintre cele două companii de tiruri care au ajutat la acest turneu, Michael Scherkenbach.

Taylor Swift, premiu de câte 100.000 de dolari pentru șoferii de tir din turneul ei

Șoferii au primit vestea chiar de la tatăl cântăreței. Ei se așteptau ca întâlnirea cu acesta să fie una obișnuită, pe chestiuni de organizare sau logistice.

"Suma obișnuită este de la 5.000 la 10.000 USD fiecare. Deci această sumă mare este incredibilă. Le va schimba viața. Acești oameni trăiesc pe drum. Ei dorm ziua și lucrează toată noaptea. Este o treabă epuizantă. Își lasă familiile, copiii mici timp de câteva săptămâni.

Pentru turneul lui Taylor au fost plecați de acasă 24 de săptămâni. 100.000 de dolari poate fi avansul pentru o casă sau pentru școlarizarea unui copil. Salariul normal nu îți dă șansa de a cumpăra o casă. Dar acest lucru îți oferă această posibilitate", a spus Michael Scherkenbach, potrivit CNN.

Acesta a precizat că Taylor Swift a insistat să scrie de mână câte un bilet pentru fiecare șofer și să-l pună în plic.

De obicei, șoferii nu se uită în plic în momentul în care îl primesc, dar unul dintre ei s-a uitat și a crezut că scrie 1.000 de dolari, în loc de 100.000. El a crezut că e o glumă, după spusele lui Michael Scherkenbach.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE