Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Taylor Swift doboară recordul pentru cele mai multe albume pe primul loc ale unei artiste

Taylor Swift a doborât recordul pentru cele mai multe albume de pe primul loc în top 1 ale unei artiste și a devenit, de asemenea, prima femeie din istorie care are patru albume în Top 10 în același timp.

Patru albume în top 10

Cea mai recentă reînregistrare a lui Swift, "Speak Now (Taylor's Version)", a debutat pe locul 1 după ce a fost vândut în 716.000 de unități. Acesta marchează cel de-al 12-lea album nr. 1 din cariera ei, depășind totalul deținutului precedent al recordului, Barbra Streisand.

În prezent, ea are patru albume în top 10 în topul Billboard 200 albums: 'Speak Now (Taylor's Version)', 'Midnights' se află pe locul 5, 'Lover' pe locul 7 și 'folklore' pe locul 10.

Deocamdată, Swift se află la egalitate cu Drake pe locul al treilea în topul celor mai multe albume No. 1 și se află doar în urma celor de la The Beatles (19) și JAY-Z (14) pentru cele mai multe albume No. 1 din istorie.

Swift se află în prezent în turneul său Eras Tour, care s-a confruntat cu noi probleme de vânzare a biletelor, Ticketmaster oprind vânzările pentru datele din Franța ale turneului.

Turneul Eras Tour a fost prelungit pentru a se întinde până în 2024.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE