Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Surse: Nicolae Ciucă, pregătit să-și asume candidatura la alegerile prezidențiale 2024

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, ar fi pregătit să își asume candidatura la alegerile prezidențiale din 2024, au declarat surse politice pentru Euronews România. De altfel, fostul premier a anunțat, în forul de conducere al partidului, că Partidul Național Liberal vrea să dea președintele României și la scrutinul organizat anul viitor.

”PNL vrea să dea președintele României și din 2024, iar Ciucă ar fi gata sa își asume candidatura”, au precizat surse politice, pentru Euronews România.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat, vineri, strategia pe care partidul o va adopta în anul electoral 2024, semnalând prin logica politicii liberale ”prin noi înșine” o separare, cel puțin în timpul campaniei, de PSD, actualul partener în coaliția de guvernare.

”Prin noi înșine am reușit de-a lungul istoriei. Prin noi înșine vom reuși să abordăm alegerile din 2024 și să le câștigăm. Să dăm Președintele României. Pentru că nu există altă soluție pentru dezvoltarea României.

Suntem aici să stabilim strategia și direcția. Avem nevoie ca pe baza acestor valori să ne asumăm obiectivele. Pentru îndeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie și un plan. Trebuie să dezvoltăm propriile obiective, propriile linii în conformitate cu ce am asumat ca partid”, a precizat Nicolae Ciucă, în ședința Biroului Politic Național al PNL.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE