Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Spectacol pe aeroportul Otopeni. Actorii Teatrului Național „Ion Dacian” au organizat un flashmob

Pasagerii prezenți în această dimineață pe aeroportul Henri Coandă au asistat uimiți la un spectacol inedit. 12 dintre actorii teatrului Național de Operetă “Ion Dacian” au interpretat o secvență din musicalul, “Jack, între dragoste și nebunie”, bazat pe povestea lui Jack Spintecătorul.

„M-au trecut lacrimile pentru că am văzut și în alte aeroporturi, foarte foarte frumos. Am rămas puțin blocată, chiar un gest frumos, chiar nu am văzut până acum. Chiar mă uitam să văd ce spectacol au și a fost super, se poate și la noi în România”, a spus o privitoare.

„Misto, nu mă așteptam. Mă așteptam să fie vreo echipă de fotbal aici, dar m-a luat prin surprindere. Foarte mișto. Interesant”, a spus un trecător.

Cei 12 actori au trebuit să repete mai mult, mai ales că urmau să danseze în afara scenei teatrului, printre oameni.

„E o mare provocare, asta este și arta. Este o provocare. Peste tot este o sală de teatru unde avem si pUblic sin unde este o bucurie”, a explicat Sabina Ioniță.

Musicalul, intitulat ”Jack, între dragoste și nebunie” va rula și pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” pe 22 ianuarie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE