Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Soția românului răpit de Hamas s-a întors în România pentru a cere ajutorul autorităților

Soția românului răpit de Hamas și ținut ostatic în Fâșia Gaza s-a întors în țară și le-a cerut sprijin autorităților pentru eliberarea soțului său. Tal Haimi are 41 de ani și este tatăl a trei copii. El este una dintre cele peste 200 de persoane ținute ostatice în Fâșia Gaza.

Tal Haimi are dublă cetățeanie româno-israeliană și locuia în kibbutzul Nir Yitzhak, alături de soția sa și cei trei copii minori. El a fost răpit de gruparea Hamas, iar acum soția sa caută sprijin și în România pentru a fi eliberat.

Mesaj de încurajare pentru soțul său

Ela Chaimi: ”Sper și mă rog ca, prin sprijinul românilor și al Guvernului român, vom primi informații vitale despre Tal, iubitul meu soț și tatăl a trei copii mici, care este acum ținut ostatic în Gaza. Din păcate, nu am niciun fel de informație până acum. Sper ca Tal să fie puternic și sănătos. Mă aflu aici pentru că încercăm să obținem informații despre Tal, cu sprijinul dumneavoastră.”

Ela Chaimi i-a transmis soțului său un mesaj de încurajare și le-a cerut politicienilor români să o ajute.

Ela Chaimi: ”Tal, te rog să fii puternic! Noi te iubim și ne este dor de tine și ne rugăm ca, în curând, să fim împreună.”

Reporter: ”Care este mesajul dumneavoastră pentru politicienii români?”

Ela Chaimi: ”Am nevoie de sprijinul vostru! Am nevoie cu disperare de sprijinul vostru!”

Până la acest moment, potrivit informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, cinci persoane cu dublă cetățenie israeliano-română, cu domiciliul în  Israel, au decedat, și o persoană este ținută ostatică în Fâșia Gaza.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE