Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simona Halep, după calificarea în semifinale la Wimbledon 2022: „Sunt diferită. Joc diferit, joc bine acum”

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a avut nevoie de doar o oră și trei minute pentru a o învinge pe americanca Amanda Anisimova.

Jucătoarea noastră a câștigat în două seturi și o va înfrunta astăzi, 7 iulie, pe jucătoarea din Kazahstan, Elena Rybakina, pentru un loc în finală.

Simona Halep: „Sunt foarte fericită să revin în semifinale aici, la Wimbledon. Este unul dintre turneele mele preferate, așa că este destul de special. A fost un meci grozav astăzi și sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat.”

 „Joc bine acum”

Simona Halep: „Sunt diferită. Joc diferit, joc bine acum. Toate meciurile au fost diferite de cele din 2019. Așa că îmi iau încredere și îmi face plăcere să fiu pe teren. Cred că am devenit un pic mai bună cu fiecare meci. Am avut adversare puternice și am făcut ceea ce trebuia să fac în fiecare zi.”

Simona Halep: „M-am bucurat foarte mult de asta. M-am chinuit foarte mult, așa cum am spus de multe ori. Acum, fiind în semifinalele unui Grand Slam, înseamnă mult. O iau așa. Îmi voi acorda meritul că am fost foarte bună în această perioadă de două, trei luni. Muncesc din greu. Este cu adevărat o bucurie să mă întorc în semifinala unui Grand Slam.”

Simona a declarat că se simte pregătită pentru acest meci și se bucură că a reușit să ajungă aici, după o perioadă mai complicată.

Simona Halep: „Da, mă simt pregătită de joc. Mă simt bine fizic. La fel și mental. Da, mă simt pregătită pentru mâine. Este același lucru pentru ea, a jucat și ea azi. Deci, da, nu mă gândesc la aceste lucruri. Mă gândesc doar că am o șansă foarte bună să joc semifinalele la Wimbledon.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE