Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sean ”Diddy” Combs recunoaște că a agresat-o pe fosta sa iubită și spune că faptele sunt ”de neiertat”

Cântărețul american Sean ”Diddy” Combs, cunoscut anterior sub numele de P. Diddy și Puff Daddy, a recunoscut că și-a bătut fosta iubită, Cassie, în holul unui hotel, în 2016. Mărturisirea vine după ce CNN a publicat imagini video cu momentul atacului.

Într-o declarație video postată pe Instagram și Facebook, starul premiat cu Grammy a spus că este ”dezgustat” de propriul comportament.

”Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele din acel videoclip. Am fost dezgustat atunci când am făcut-o. Am fost dezgustat. Sunt dezgustat și acum”, a spus el, conform euronews.com.

În imagini, se vede cum Combs își aruncă la pământ iubita

În înregistrarea video de pe camerele de supraveghere, difuzată vineri, se vede cum Combs - îmbrăcat doar într-un prosop alb - o urmărește și o agresează pe Cassie, pe atunci iubita sa de lungă durată. În imagini, se poate vedea cum Combs o aruncă la pământ și o lovește cu piciorul pe Cassie. Apoi, o târăște pe coridor și aruncă o vază.

Cassie, al cărei nume legal este Cassandra Ventura, l-a dat în judecată pe Combs în noiembrie anul trecut pentru ceea ce ea a numit ”ani de zile de abuz sexual, fizic și emoțional”. Procesul a fost soluționat a doua zi, dar a provocat o examinare amănunțită a comportamentului lui Combs.

Au fost intentate mai multe procese

În lunile următoare au fost intentate mai multe procese, inclusiv acuzații de agresiune sexuală din partea unui producător muzical. A urmat o anchetă penală federală privind traficul sexual care a determinat autoritățile să facă percheziții la vilele lui Combs din Los Angeles și Miami.

În decembrie, după ce Ventura și cel puțin alte trei femei au intentat procese împotriva sa, Combs a postat o declarație pe Instagram în care a negat acuzațiile care i se aduc.

”Permiteți-mi să fiu absolut clar. Nu am făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare care apar în acuzații", scria în acea postare.

”Nu cer iertare. Îmi pare cu adevărat rău”

Nici el și nici reprezentanții săi nu răspunseseră până duminică la videoclipul incriminator publicat recent.

”Este atât de dificil să reflectezi asupra celor mai întunecate momente din viața ta, dar uneori trebuie să faci asta”, a spus Diddy în declarația video de duminică, cu o expresie sumbră pe față.

”M-am dus și am căutat ajutor profesional. Am început să merg la terapie, să merg la dezintoxicare", a adăugat el. ”Îmi pare foarte rău. Dar m-am angajat să fiu un om mai bun în fiecare zi. Nu cer iertare. Îmi pare cu adevărat rău”.

Meredith Firetog, care o reprezintă pe Ventura și alte femei care l-au dat în judecată pe Combs, a susținut că scuzele au fost ”mai mult despre el însuși decât despre mulți oameni pe care i-a rănit”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE