Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Locuințele lui Sean "Diddy" Combs, percheziționate de poliție. Cântărețul american, acuzat de trafic sexual

Departamentul de Securitate Internă din Statele Unite (Homeland Security) a efectuat luni mai multe percheziții la locuințele cântărețului Sean "Diddy" Combs. În prezent, acesta se confruntă cu mai multe procese, în urma unor acuzații care includ abuz fizic, agresiune sexuală și trafic sexual.

"În cursul zilei de astăzi, Homeland Security Investigations a executat acțiuni de aplicare a legii în cadrul unei anchete în curs, cu ajutorul HSI Los Angeles, HSI Miami și al partenerilor noștri locali. Vom furniza informații suplimentare pe măsură ce acestea vor fi disponibile", a precizat Departamentul de Securitate într-un comunicat citat de Washington Post.

Un oficial din cadrul forțelor de ordine, care a vorbit sub protecția anonimatului, a confirmat că perchezițiile fac parte dintr-o anchetă privind traficul sexual.

Acuzații de abuz sexual

Raidul federal vine după luni de zile de acuzații de abuz sexual împotriva lui Combs.

Fosta iubită a lui Combs, Cassie, a intentat un proces împotriva lui în noiembrie. În proces se susținea că Cassie a suferit un "ciclu de abuzuri, violență și trafic sexual" din partea celebrului producător. Potrivit procesului, Combs ar fi forțat-o pe Cassie, al cărei nume legal este Casandra Ventura, să participe la petreceri sexuale, organizate în "mai multe orașe din Statele Unite, precum și în străinătate".

Alte trei femei au depus plângeri pentru agresiune sexuală împotriva lui Combs în 2023, inclusiv o femeie anonimă care i-a acuzat pe Combs și pe Harve Pierre, fostul director executiv al Bad Boy Entertainment, că au traficat-o în 2003. Ea avea 17 ani la momentul respectiv.

Combs a ajuns la o înțelegere cu Cassie a doua zi după ce aceasta a intentat procesul, spunând că "au decis să rezolve această problemă pe cale amiabilă". Combs a negat toate acuzațiile care i se aduc.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE