Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Robert Glință, mesaj emoționant pentru David Popovici: Mulțumesc, David, că sunt contemporan cu tine!

Publicat de: Mirabela Vasile

David Popovici și Robert Glință au revenit, duminică seară. Cei doi înotători au reprezentat cu succes România la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Popovici, în vârstă de doar 17 ani, a doborât recordurile la 100 și 200 metri, la juniori, și a devenit primul dublu campion din istoria țării. Pe de cealaltă parte, Robert Glință a reușit să obțină locul 5 la proba de 50 de metri spate.

Robert Glință a venit cu un mesaj plin de recunoștință față de colegul său, David Popovici, în care îi mulțumește pentru performanțe și pentru faptul că are onoarea să fie contemporan cu el

”Bună seara. Sunt foarte mulți aici pentru care sunt extrem de recunoscător și vă mulțumesc pentru susținere, am o istore de participare la campionate internaționale și cu siguranță niciodată nu ne-am confruntat cu o masă de oameni atât de de mare care ne susțin, și cu siguranță acest campionat s-a simțit cu totul și cu totul altfel.

 Niciodată nu m-am simțit și eu atât de special și nu am avut această împingere de la spate, și mulțumită vouă, tuturor românilor, care ne-ati susținut să fac tot ce-mi stă în putere să fac, să obțin cel mai bun rezultat de care sunt capabil și desigur asta este în mare măsură și datorită lui David și întregii echipe a lui David, pentru că fără aceste rezultate colosale nici eu nu m-aș fi bucurat de această susținere. Îți mulțumesc, David, că sunt contemporan cu tine.”, a declarat Robert Glință.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE