Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Constanţa a rămas blocată cu 45 de persoane

Au fost momente tensionate, vineri seară, la Târgul de Crăciun din Constanța, unde roata panoramică a rămas blocată cu 45 de persoane. Nu mai puțin de 29 erau copii.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, 3 echipaje SMURD, autoscara și autoplatforma.
Potrivit ISU "Dobrogea", roata a fost repusă în funcţiune, iar persoanele au fost extrase din cabine, în siguranţă.

"În această seară, prin apel unic la 112, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa a fost solicitat să intervină la Târgul de Crăciun, acolo unde roata panoramică a rămas blocată cu persoane în ea.

La faţa locului au fost alocate mai multe resurse, trei echipaje de prim ajutor, o autoscară, o autoplatformă şi o autospecială de stingere. Încet, încet roata a fost repusă în funcţiune, iar persoanele au fost extrase din cabine, în siguranţă, de către colegii mei. Au fost evacuate în total 16 adulţi şi 29 de copii, care, din fericire, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica. 

Târgul de Crăciun din Constanța s-a deschis vineri

Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski”, Constanța, se deschis vineri, 30 noiembrie, la ora 17:00.

”Vă invităm să descoperiți atmosfera de sărbătoare și să vă bucurați de surprizele pregătite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Nu vor lipsi concertele, atelierele distractive, căsuța lui Moș Crăciun, colindele, trenulețele, dar și numeroasele standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi.”, a transmis Primăria Constanța, printr-un comunicat de presă.

Pe 2 decembrie, de la ora 16:00, Fanfara Muzica Militară a Forțelor Navale va susține un spectacol de sărbătoare, iar apoi, pe scena din parc vor evolua Anastasia Moisa, Alesia Somandra, Antonia Ilioiu, Ania Brighidău, Vlad Gurău, Maria Bărbuță, Adelina Ciortescu, Maria Chiruță, urmând ca seara să fie încheiată de îndrăgiții Nicolae Voiculeț și Viorica Macovei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE