Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ricky Martin, acuzat că și-ar fi agresat sexual nepotul. Artistul susține că a pierdut 10 milioane de dolari din cauza scandalului

Ricky Martin este acuzat că și-ar fi agresat sexual nepotul, o plângere fiind depusă în acest sens la Poliția din San Juan, capitala statului Puerto Rico. În apărarea sa, artistul susține că acuzațiile sunt false și și-a dat în judecată nepotul căruia îi cere daune în valoare de 20 de milioane de dolari.

Plângerea împotriva lui Ricky Martin a fost depusă vineri la o secție de Poliție din San Juan, a declarat Edward Ramírez, un reprezentant al Poliției, citat de agenția The Associated Press. Oficialul nu a făcut public cine a depus plângerea și care sunt acuzațiile la adresa artistului.

O sursă citată de AP a confirmat că nepotul lui Ricky Martin, Dennis Yadiel Sánchez Martin, este cel care a depus plângerea. Potrivit acesteia, artistul nu va fi arestat deoarece presupusul abuz nu ar fi avut loc recent. Din acest motiv, polițiștii au demarat o anchetă în acest sens.

În luna iulie, nepotul lui Ricky Martin a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva artistului, însă judecătorul a decis ulterior să claseze cazul, după ce Sánchez a recunoscut, sub jurământ, că nu fusese niciodată agresat sexual de către cântăreț.

Ricky Martin cere daune de zeci de milioane de dolari

Purtătoarea de cuvânt a lui Ricky Martin, Flavia Fernández, a declarat pentru AP că avocații artistului evaluează situația și deocamdată nu fac declarații pe această temă.

Avocații lui Ricky Martin au anunțat joi că au deschis un proces împotriva nepotului artistului, pe care îl acuză de șantaj și de faptul c-ar avea ”tulburări”. Aceștia spun că, din cauza acuzațiilor lui Sánchez’s, Ricky Martin a pierdut cel puțin 10 milioane de dolari, valoarea unor contracte care au fost anulate din cauza scandalului. De asemenea, el cere despăgubiri în valoare de 20 de milioane de dolari pentru că i-ar fi fost afectată reputația.

Potrivit documentelor depuse în instanță, Sánchez îi trimitea lui Ricky Martin aproape 10 mesaje în fiecare zi, ”fără sens și fără niciun scop anume". De asemenea, îl acuză că a publicat numărul privat al lui Martin, artistul fiind nevoit să îl schimbe.

De asemenea, Sánchez a susținut în mod fals că a avut o relație cu Martin timp de șapte luni, cântărețul fiind acuzat că și-ar fi sunat frecvent nepotul pentru a nu pune capăt legăturii. Avocații au mai precizat că un judecător i-a emis anterior în cazul lui Sánchez două ordine de protecție într-un caz de hărțuire.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE