Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Premiile Grammy 2024. Ținutele purtate de vedete pe covorul roșu

Cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy a avut loc duminică, 4 februarie, în Los Angeles, iar Taylor Swift a stabilit un nou record după ce a obținut, pentru a patra oară la rând, trofeul pentru Albumul anului, potrivit Daily Mail. Celine Dion, diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, i-a înmânat lui Swift premiul.

Premiile Grammy 2024 - Cum s-au îmbrăcat muzicienii pe covorul roșu

  • Taylor Swift, într-o ținută Schiaparelli - o rochie albă, fără bretele, și mănuși negre. Swift a mers fără iubitul ei, Travis Kelce, la eveniment. Ea a câștigat Albumul anului pentru Midnights și a devenit, astfel, primul artist din istoria decernării premiilor care reușește asta de patru ori la rând.
VEZI GALERIA
5 imagini

  • Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a fost cea care i-a înmânat lui Tylor Swift premiul Albumul anului.
  • Miley Cyrus i se alătură lui Swift pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete de la Premiile Grammy, notează Daily Mail, fiind îmbrăcată într-o ținută semnată Maison Margiela, formată dintr-o rochie din plasă metalică și lenjerie de corp asortată.
VEZI GALERIA
3 imagini

  • Dua Lipa a purtat o rochie Courreges - lungă, argintie, decoltată și decupată în zona șoldurilor.
VEZI GALERIA
5 imagini
  • Beyoncé și soțul, Jay-Z, au adus-o pe fiica lor cea mare, Blue Ivy, în vârstă de 12 ani, la Premiile Grammy, însă nu s-au lăsat fotografiați pe covorul roșu. Queen B a avut pe cap o pălărie de cowboy.
  • Olivia Rodrigo, într-o ținută Versace, împodobită cu cristale.
VEZI GALERIA
5 imagini
  • Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a optat pentru o rochie neagră decupată. Ce a atras atenția a fost faptul că și-a acoperit numeroasele tatuaje de pe brațe și de pe corp. Tânăra în vârstă de 25 de ani ar avea mai mult de 80 de tatuaje în total.

Alte ținute de la Premiile Grammy 2024:

VEZI GALERIA
9 imagini

Sursa foto: Profimedia

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE