Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Pregătiri pentru sezonul de nunți. Care sunt cele mai noi tendințe în anul 2023

Rochiile simple de mireasă sunt vedetele târgului de nunți din Iași. Sunt și reduceri, la târg, între cinci și 60%, mai ales că o rochie de mireasă poate costa și 20 de mii de lei.

Ana Maria va avea nunta în iulie anul acesta. Lipsește piesa importantă: rochia de mireasă.

Ana Maria Ignat- viitoare mireasă: „Încă sunt în căutări. Nu știu, îmi place fusta undeva. Este primul stand la care am venit. Îl urmăream puțin pe Instagram și mi-a plăcut câteva modele și am zis să le încerc. Este a treia rochie pe care o probez.”

Peste o mie de modele pot fi probate la târgul de nunți. Fiecare expozant a venit și cu promoții.

Georgiana Cușmuliuc, manager stand: „În acest weekend am venit cu o gamă largă de rochii, rochii de mireasă precum aceasta, probată foarte intens. Sau o tafta duchese cu impreu de foarte bună calitate din gama luxury. Totodată, la târgul nostru veți găsi și rochii de seară sau costume damă pentru starea civilă și nu numai.”

Andreea Ouatu, reprezentant stand: „Colecție nouă, în mare parte produse de noi în atelierul din Piatra Neamț. Anul acesta se poartă foarte mult rochiile simple. De obicei sunt la extreme. Ori sunt foarte simple, ori se optează pentru ceva foarte încărcat. Dar mergem pe simplitate, lejeritate, în principal pentru că trebuie să ne simțim și bine.”

Cele mai căutate modele de rochii de mireasă

O rochie de mireasă pornește de la 2.500 de lei. Cea mai scumpă rochie de mireasă de la târgul de nunți din Iași costă aproape 20 de mii de lei. Dantela este cusută manual și are o trenă spectaculoasă.

Oferte sunt și pentru viitori miri. Prețurile costume pornesc de la 1.200 de lei. În această sumă sunt incluse și accesoriile.

„În principiu, îmi doresc o culoare mai închisă, dar urmează să ma decid. M-am hotărât cam târziu să îmi găsesc haine, dar este timp”, a spus un viitor mire.

La mare căutare sunt verighetele, dar și cursurile de dans și decorurile pentru sală.

„Am probat trei modele și după aceea ne-am hotărât foarte ușor. Chiar astăzi a fost prima oară când am probat verighete. Ne-a ajutat foarte mult și domnișoara de la magazin. Un preț rezonabil și am beneficiat și de o reducere de 15 la sută”, a spus o viitoare mireasă.

Ana Maria Ichim Andronache, reprezentant stand: „Am venit cu o ofertă pentru dansul mirilor, o ofertă pentru cabina 360, cabină foto și fum greu. Sunt foarte mulți doritori. De obicei, rezervările se fac din timp tocmai pentru că sunt locuri limitate. Ca și preț, rezervarea costă 150 de lei. De obicei, se achită jumătate din suma totală avans. Acum este 150 de lei și primiți și o ședință de dans cadou.”

Florina Zainea, mananger stand: „Suntem prezenți în weekend ul acesta cu ofertele noastre aranjamente florale din flori naturale. Pentru toți viitori miri care vin la acest târg avem 10 la sută discount la toate serviciile noastrem inclusiv cabină foto si platformă video.”

Târgul de nunți de la Iași va putea fi vizitat până duminică seară.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE