Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Perioada Paștelui a crescut comenzile online. Românii preferă livrările la easybox

Publicat de: Euronews

La fel cum se întâmplă și de Crăciun, sau de Black Friday, volumul coletelor și expedierilor de pachete crește foarte mult și cu ocazia sărbătorilor de Paște. Curierii muncesc mai mult, dar se bucură de avantajul că traficul auto este redus.

În aceste zile, circulația din București este mult mai lejeră și de acest lucru se bucură din plin curierii, care cutreieră orașul în lung și-n lat pentru a expedia în principal cadourile de Paște. Față de o săptămână obișnuită, numărul livrărilor din această săptămână poate să fie chiar și dublu.

Românii preferă comenzi online cu livrare la easybox

”Sunt zile mai aglomerate, noi livrăm undeva pe la 200 de colete în plus pe zi, față de o zi normală, traficul e mai liber azi. Cei care preferă să nu aștepte curierul la ușă, apelează la cutiile easybox, de unde își pot ridica livrările oricând vor.”, ne-a declarat Andrei Nichifor, un curier.

”Livrăm cam 700 de colete pe zi la stațiile easybox. Pentru firmele de curierat, această perioadă încărcată este o adevărată provocare, mai ales că față de aceeași perioadă a anului trecut, comenzile au crescut acum cu 30%.”, spune un alt curier, Nichifor.

Alina Minu, marketing communications director a unei firme de curierat spune că ”perioada aceasta e mult mai aglomerată, comenzile se dublează sau chiar se triplează. Sistemul easybox este in preferintele consumatorilor, nu este nevoie de coordonare cu curierul, poti sa ridici expedierea chiar si duminica, iar sistemul ne ajută mult și pe noi.

Aproape 90% dintre livrările curierilor în această perioadă provin din comenzi online.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE