Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Patru zile de întrebări, niciun răspuns. Băiatul rănit de o coloană la Primăria Capitalei, în stare gravă și după operație

La patru zile de la accidentul în care o coloană decorativă din holul Primăriei Capitalei a căzut peste un copil de șase ani, reprezentanții instituției nu au dat nici o reacție în afară de faptul că există o anchetă în curs. Între timp, polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă. Starea băiatului este în continuare gravă, dar mai bună decât zilele trecute.

Operația de ieri a durat câteva ore, a decurs bine, iar la finalul intervenției copilul a fost detubat, fiind intubat încă de luni, de când a ajuns la spitalul pentru copii Grigore Alexandrescu din Capitală, cu traumatism cranio-cerebral sever.

El a fost evaluat de o echipă multidisciplinară de medici, iar cadrele medicale au decis că este nevoie de o intervenție chirurgicală, după ce au făcut toate investigațiile imagistice și biologice necesare, în acest caz.

Două anchete deschise

Copilul s-a rănit după ce o coloană decorativă din holul Primăriei Capitalei a căzut peste el, luni după-amiază. Au fost deschise două anchete în acest caz: o anchetă administrativă a Primăriei Capitalei și o anchetă pentru vătămare corporală din culpă deschisă de poliție.

Până acum au fost audiate mai multe persoane în calitate de martori ai acestui eveniment.

Imediat după ce a avut loc incidentul, au fost ridicate documente și au fost analizate imaginile de pe camerele de supraveghere. Mai trebuie ca tatăl copilului să fie chemat la audieri, să le spună polițiștilor ce s-a întâmplat, însă până acum nu a fost posibil acest lucru, având în vedere starea de sănătate a copilului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE