Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Copilul rănit în Primăria Capitalei a fost operat și detubat

Copilul de 6 ani rănit în urma incidentului din sediul Primăriei Capitalei a fost supus, astăzi, unei interveții chirurgicale și apoi detubat, anunță medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

UPDATE: Intervenția chirurgicală a decurs bine, potrivit surselor Euronews România.

„În cursul zilei de astăzi, copilul va fi supus unei intervenții chirurgicale stabilită în urma investigațiilor. Menționăm încă o dată că familia nu este de acord cu furnizarea unor informații medicale mai amănunțite”, se arată în comunicatul spitalului.

Băiatul se află internat în secția de Terapie Intensivă a spitalului de copii Grigore Alexandrescu, din Capitală, iar potrivit unor surse copilul ar avea un traumatism cranio-cerebral sever. A fost atent monitorizat din prima noapte de o echipă multidisciplinară de medici și de asemenea s-au făcut investigațiile necesare în acest caz.

„Copilul a fost preluat cu celeritate de o echipă multidisciplinară (medicină de urgenţă, ATI, neurochirurgie, chirurgie, ortopedie). A fost stabilizat în UPU i s-au efectuat investigaţiile necesare atât biologice cât şi imagistice. În prezent, copilul este internat în secţia de terapie intensivă a spitalului nostru sub supraveghere şi monitorizare permanentă”, au transmis reprezentanții spitalului printr-un comunicat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE