Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Parcul acvatic, alternativa de distracție la munte. Care au fost cele mai căutate locuri de relaxare în minivacanța de 1 decembrie

A fost un weekend aglomerat la munte cu turiști veniți din toate colțurile țării și cu un grad de ocupare foarte mare. În minivacanța de 1 decembrie, oamenii au recurs la alternative de distracție, în afară de schi și săniuș. Parcurile tematice de distracție și parcurile acvatice au fost printre cele mai căutate.

Parcul acvatic din Brașov a fost unul dintre locurile preferate de turiști în această minivacanță de 1 decembrie. Aici au avut parte de tobogane cu apă, piscine de diferite dimensiuni, atât pentru începători cât și pentru avansați, masaj, dar și zone de relaxare.

Turiștii care au mers la munte au luat în calcul și alternative de distracție. La parcul acvatic oamenii au stat la coadă în fiecare zi pentru a se bucura câteva ore de relaxare. În plus, au fost așteptați cu mâncăruri tradiționale.

”Apă caldă, soare, frumos… De obicei preferam zăpada, dar în lipsă e mai bine și la piscină”

”Știu să înot și îmi place să înot și îmi place foarte tare când dau drumul la tobogane, că ne distrăm cel mai tare”

”Nouă ne place la piscină. De zăpadă și de frig suntem sătui”, sunt părerile unor dintre turiștii veniți la parcul acvatic.

Laura Iscu, recepționer parc acvatic: Weekendul acesta a fost un weekend plin. Am avut turiști din toată țara. În complexul nostru găsesc multe facilități”

Vizitatorii s-au putut bucura și de ciorbă de burtă, ciorbă de pui, ciorbă de legume, tocăniță, tochitură, ficăței, chiftele marinate, pregătite de bucătărese.

Iar cei care și-au dorit puțină adrenalină, parcurile tematice, cu dinozauri, grădina zoologică sau parcul de aventură au fost și ele aglomerate.

”Plănuim să facem niște trasee, medii spre grele și după încercăm și tiroliana.”

”Puțin sport. Suntem din Constanța și din moment ce la malul mării nu se mai pot face activități am preferat muntele.”

Alexandra Manui, operator parc aventură: ”A fost foarte aglomerat, am avut turiști din toate părțile, am avut și străini care s-au bucurat de vremea bună pe care am avut-o și au avut cum să se bucure de cățărare, de tiroliana peste lac”.

Deși s-a deschis oficial sezonul de schi, în Poiana Brașov a fost cald în ultimele două zile, cu temperaturi între 8 și 15 grade Celsius. Zăpada s-a topit în stațiune, dar în partea superioară a Masivului Postăvarul încă se mai poate schia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE