Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Procter&Gamble. O Istorie de peste 180 de ani în lumea bunurilor de consum

P&G a fost fondată în urmă cu peste 180 de ani ca o simplă companie de săpun și lumânări. Astăzi, suntem cea mai mare companie de bunuri de larg consum din lume și găzduim mărci iconice și de încredere care fac viața puțin mai ușoară în moduri mici, dar semnificative.

Producem mărci recunoscute la nivel mondial și crestem cei mai buni lideri de afaceri din industrie. Cu un portofoliu de mărci de încredere. Servim consumatorii din întreaga lume cu unul dintre cele mai puternice portofolii de calitate și de lider, inclusiv Always®, Ariel®, Gillette®, Head & Shoulders®, Herbal Essences®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tampax® și multe altele. Comunitatea noastră include operațiuni în aproximativ 70 de țări.

În P&G credem că cele mai bune idei apar din conexiunile creative care se întâmplă între angajații noștri talentați. Încurajăm echipele noastre multifuncționale să lucreze împreună pentru a găsi soluții noi la provocările pe care le întâmpinăm. Și facilităm acest lucru prin cadre creative și spații de birouri inspiratoare concepute de arhitecți specializați, deoarece un mediu de lucru creativ și dinamic este cheia pentru a da viață unor idei dinamice. 

PoliJobs: Oportunitatea de a forma viitorul

PoliJobs oferă o oportunitate excelentă pentru P&G de a se conecta cu talente promițătoare din randul studentilor si absolventilor de inginerie. Căutăm în mod constant persoane cu viziune care să se alăture echipelor noastre: fabrica de producție din Urlați și sediul administrativ din București. 

Viziunea despre viitor: Tehnologie, sustenabilitate și inovare 

Viitorul locurilor de muncă în industria bunurilor de consum va fi influențat de tehnologie, sustenabilitate si inovare. Locurile de muncă viitoare vor implica continuarea cercetării și dezvoltării de produse, cu accent pe noile tehnologii, ingrediente și procese. Compania P&G va continua să caute și să angajeze profesioniști cu abilități și experiențe relevante pentru a rămâne competitivă și pentru a inova în industrie.

Impactul tehnologiei asupra pieței muncii în România

În piața muncii va fi o cerere mai mare de specialiști în tehnologie, data science, analiză de date și securitate cibernetică pentru a gestiona datele, operațiunile și sistemele digitale.

În România, și întreaga lume, tehnologia joacă un rol semnificativ în evoluția pieței muncii, iar adaptabilitatea și învățarea continuă sunt cheia pentru succesul pe termen lung în această piață în evoluție.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE