Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Axway ajută partenerii să optimizeze și să îmbunătățească transferurile de date în siguranță

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

Axway este o companie globală de tehnologie axată pe facilitarea schimbului de date între organizații.

Cu o viziune orientată către inovație și colaborare, Axway promovează integritatea, excelența și responsabilitatea în toate aspectele activității sale. Valorile fundamentale includ lucrul în echipa, autenticitatea, adaptabilitatea și securitatea datelor.

Axway, printre cei mai importanți furnizori de soluții de business

Axway România este una dintre filialele multinaționale ale companiei Axway, care se numără printre cei mai importanți furnizori de soluții de business în comunicare, gestionare a fluxului de date (intern, extern, pe dispozitive mobile IoT și Cloud), integrare a datelor, gestionare și analiză a proceselor de afaceri.

Oferim servicii de digitalizare de peste 20 de ani pentru companii, peste 11000 clienți din 100 de țări, peste 1500 de angajați în 18 țări, 156 de parteneri de business.

Prin participare la PoliJobs dorim să fructificăm oportunitatea de a cunoaște tineri studenți talentați și să identificăm viitori noștri colegi. Este șansă noastră de a interacționa direct cu studenții și absolvenții în căutare de oportunități de angajare. Profităm de ocazia oferită să reprezentăm cultura și valorile organizaționale din Axway România.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?

Angajatul viitorului în industria de IT se caracterizează printr-o combinație de competențe tehnice solide și abilități soft esențiale.

Pe lângă cunoștințe avansate în domenii precum dezvoltarea de software, securitatea cibernetică, inteligența artificială sau analiza datelor, angajatul IT al viitorului trebuie să fie un comunicator eficient, cu abilități excelente de lucru în echipă. Este un profesionist flexibil, capabil să se adapteze rapid la schimbările tehnologice, să învețe constant și să inoveze.

Mai mult, este orientat către rezolvarea problemelor și are o atitudine de învățare continuă, înțelegând că industria IT este într-o evoluție constantă.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

Tehnologia schimbă de fiecare dată regulile jocului atunci când vine vorba de piața muncii din România. Ca și soluțiile Axway, care ajută partenerii din întreaga lume să optimizeze și să îmbunătățească transferurile de date în siguranță, progresul tehnologic facilitează și ajută, în principal, procesele și sarcinile din orice industrie. Iar beneficiul oferit de noile tehnologii are un impact pozitiv atât asupra partenerilor cât și a angajaților.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE