Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

O pisică gestantă a mers singură la spital să nască. Imagini inedite, surprinse de camerele unei clinici din Iași

Medicii unei clinici veterinare din Iași au avut parte de o surpriză când în fața sediului, după miezul nopții, au găsit o pisică gestantă. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care felina se așază în fața ușii. Angajații au ieșit să vadă ce se întâmplă și au luat-o în interior. La mai puțin de o oră, pisica a adus pe lume patru pisoi sănătoși. Deja toți puii și-au găsit familii.

Din imaginile video se vede cum pisica se îndreaptă hotărâtă spre intrarea de la primiri urgențe a unei clinici veterinare private din Iași. Se așază cuminte în fața ușii și începe să miaune. Un mieunat puternic, spun medicii, care erau de gardă și se ocupau de alte cazuri. Așa că au ieșit să vadă ce se întâmplă.

Mădălina Stanciu, medic veterinar: ”La primul examen era foarte insistentă pisicuța. Adică mai mai să intre singură în spital. Colegii au primit-o până la urmă. Ea avea niște scurgeri, sărăcuța și au făcut și ecografie. La ecografie au văzut că sunt puiuții prezenți gata să iasă și la câteva minute, maxim o oră, pisicuța a născut patru puiuți”

O pisică a mers singură la spital să nască. Medic veterinar: ”Astfel de cazuri sunt extraordinare”

Ana Maria Lisac, medic veterinar: ”Astfel de cazuri sunt extraordinare. Este ceva wow în momentul când vezi că o pisică vine la ușa ta și îți solicită ajutorul.

Încă o dată mi s-a confirmat faptul că pisicile chiar sunt extraordinare. Suntem bucuroși că am avut onoarea să participăm la un astfel de eveniment.

Ulterior, echipa medicală a vrut să afle cum a ajuns pisica la ușa clinicii.

Mădălina Stanciu, medic veterinar: ”Noi am crezut că a adus-o cineva, am crezut că a abandonat-o cineva. Și a doua zi ne-am uitat pe camerele de supraveghere de afară și am văzut că a venit singură”

Mai mulți iubitori de animale au decis să adopte puii acesteia.

Ana Maria Lisac, medic veterinar: Chiar în dimineața aceasta a venit unul dintre proprietari, la birou, și era foarte entuziasmat, vreau să văd puiuții, vreau să văd cu arată. Copiii mei deja întreabă de ei și vreau să îi văd cât mai repede”

După ce își va reveni, pisica va fi sterilizată și așteaptă și ea să fie adoptată.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE