Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Novak Djokovic, gata să-şi încheie cariera. Ce dezvăluiri face soția sa

Publicat de: Euronews

Novak Djokovic, numărul 1 mondial în clasamentul ATP, a luat în calcul să-şi încheie cariera, a dezvăluit soţia tenismenului sârb, Jelena Djokovic, scrie ziarul belgian Le Soir, citat de Agerpres.

Soția lui Novak Djokovic: „Noi am plâns / Nu voia să vadă o minge”

Se întâmpla în 2018, când celebrul jucător de tenis a trecut printr-o cumpănă. Jelena Djokovic, soția lui, a povestit despre acele clipe.

În acel an, când revenea după o operaţie la cot, sârbul a pierdut în două seturi împotriva lui Benoit Paire în turneul de la Miami, lucru care l-a făcut să se gândească la retragere.

„După acel meci, a vrut să se oprească. I-a adunat pe toţi membrii echipei sale şi le-a spus: Știţi ce: am terminat, mă opresc”. Noi am plâns şi i-am spus că nu poate face asta, că nu este momentul potrivit”, a dezvăluit Jelena Djokovic în interviu.

Nu voia să joace tenis şi nici nu voia să vadă o minge. Nu voia să ştie absolut nimic”, a mai spus soția sportivului.

Jelena și tenismenul s-au cunoscut în liceu, s-au căsătorit în 2014 și au doi copii împreună. Și ea este pasionată de tenis.

„Îmi place tenisul şi în fiecare zi îi duc pe copii pe terenul de joc. După trei zile, a venit Novak. A văzut că ne simţeam bine şi că nu era vorba de un antrenament cum era obişnuit el de ani de zile. Novak m-a întrebat dacă poate să joace şi să ia o rachetă, însă am refuzat. Am început să-l tachinez şi i-am spus că s-a retras. Că e rândul nostru să jucăm”, a continuat ea, povestind despre momentul când soțul ei a vrut să-și încheie cariera în tenis.

„A servit şi a spus că asta îi face bine, apoi a revenit în fiecare zi şi, în cele din urmă, l-a sunat pe antrenorul său Marian Vajda şi i-a cerut să reia antrenamentele”, a conchis Jelena Djokovic.

Ce s-a întâmplat mai departe este deja istorie. Djokovic ocupă în prezent prima poziţie în clasamentul ATP, pentru a 392-a săptămână în cariera sa (record absolut), scrie Agerpres.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE