Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Noul serial de la Netflix, „Kaleidoscope”, poate fi vizionat în orice ordine vrei tu

Am văzut cum Netflix a fost un pionier în domeniul televiziunii interactive, cu episodul Bandersnatch din Black Mirror, care le permite telespectatorilor să ia decizii legate de intrigi, într-un format asemănător cu cel al jocurilor video.

Dar anul viitor, aceștia le vor oferi abonaților lor o experiență cu totul nouă.

Tu alegi ordinea episoadelor

Lansată la 1 ianuarie 2023, o nouă serie de opt episoade, intitulată Kaleidoscope, va încuraja telespectatorii să urmărească episoadele în orice ordine doresc. Astfel, nu toată lumea va avea aceeași experiență de vizionare a serialului.

Serialul neliniar se concentrează pe o echipă de criminali desăvârșiți în timp ce plănuiesc cel mai mare jaf din istorie. Fiecare episod va purta numele unei culori. Singurul episod pe care fiecare telespectator îl vor urmări la final este „White”, care prezintă finalul serialului.

„Inspirat din povestea reală în care 70 de miliarde de dolari în obligațiuni au dispărut în centrul Manhattanului în timpul uraganului Sandy, Kaleidoscope este format din opt episoade care se întind de la 24 de ani înainte de jaf până la 6 luni după”, precizează Netflix, potrivit Euronews Culture.

Netflix a lansat recent o primă privire în culisele serialului, cu interviuri cu distribuția și creatorii acestuia.

Serialul antologic prezintă o distribuție de vedete, printre care Giancarlo Esposito, cunoscut pentru interpretarea lui Gus Fring în Breaking Bad, Paz Vega, Rufus Sewell și Tati Gabrielle.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE