Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO Netflix va produce un sequel şi un spin-off al filmului „The Gray Man”

Netflix Inc a decis să transforme noul thriller de spionaj „The Gray Man” într-o franciză, anunţând marţi că doreşte să producă un sequel şi un spin-off al acestui film de acţiune în care rolul principal este interpretat de actorul Ryan Gosling, informează Agerpres.

„The Gray Man”, unul dintre cele mai costisitoare lungmetraje produse de Netflix până în prezent, a început să fie difuzat vinerea trecută şi a fost cel mai vizionat film pe această platformă de streaming în 92 de ţări, au anunţat reprezentanţii companiei americane.

Ryan Gosling interpretează în acest film personajul Sierra Six, un fost condamnat care este salvat din închisoare de CIA în schimbul participării sale într-un program secret.

O continuare a filmului „The Gray Man” a intrat deja în etapa de dezvoltare, cu Ryan Gosling ca protagonist şi cu participarea regizorilor producţiei originale, Joe şi Anthony Russo, au precizat reprezentanţii platformei Netflix.

Compania americană a anunţat şi un spin-off inspirat din pelicula originală, dar nu a dezvăluit deocamdată detalii despre intriga şi personajele viitoarei producţii.

Extinderea filmului „The Gray Man” într-o franciză face parte din strategia prin care Netflix doreşte să construiască branduri bazate pe personaje cunoscute şi care traversează graniţele dintre film, televiziune şi jocuri video. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE