”Squid Game” revine cu sezonul al doilea. Netflix, anunț oficial despre serialul-fenomen

De Mirabela Vasile  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Netflix va difuza continuarea serialului ”Squid Game”. Platforma de streaming a anunțat al doilea sezon și a oferit și câteva detalii despre acțiunea care va fi prezentă în drama sud-coreeană.

Potrivit Reuters, „Squid Game” a devenit cel mai vizionat serial de la Netflix, atunci când acesta a fost lansat în septembrie 2021.

În serial se vorbește despre viața concurenţilor care participă la jocuri din copilărie pentru şansa de a-şi schimba viaţa cu ajutorul unor sume mari de bani. Producția coreeană a inspirat mai multe meme-uri şi costume de Halloween şi a dat startul vânzărilor de treninguri verzi.

La sfârșitul săptămânii trecute, scriitorul și regizorul Hwang Dong-hyuk a dat câteva detalii despre cel de-al doilea sezon al serialului într-un mesaj lansat de Netflix.

Personajele Seong Gi-hun și Front Man vor reveni, a spus el, iar „omul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce”, făcând referire la personajul misterios interpretat de actorul Gong Yoo.

„Va apărea și iubitului lui Young-hee, Cheol-su”, a adăugat el. Young-hee este o păpușă animatronică care detectează mișcarea care a apărut într-unul dintre jocuri – Red Light, Green Light – și a devenit rapid un simbol al serialului.

Netflix nu a oferit date clare despre momentul în care va fi lansat noul sezon, dar Hwang a estimat anterior că ar putea ajunge în 2023 sau 2024.

Taguri