Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 169), Vodafone (canalul 410).

Unde s-a filmat serialul „Wednesday”, produs de Netlix. Locuri cunoscute din România, preferate de Tim Burton

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Noul serial Netflix, „Wednesday” o continuare a lungmetrajului „Familia Adams” a fost filmat în România. Regizorul Tim Burton a vizitat anul trecut mai multe orașe din țara noastră și a fost cucerit de arhitectura clădirilor.

Acesta este și motivul pentru care au fost alese locuri precum Castelul Cantacuzino din Bușteni, Universitatea Politehnică din București, Grădina Botanică din București, Casa Monteoru din Capitală, Gara Sinaia și chiar bazinul de înot Dinamo.

Serialul are 8 episoade şi îi are în distribuţie pe Jenna Ortega, Catherine Zeta Jones, Luis Guzmán, Christina Ricci. Printre actorii care au jucat în film este și românul George Burcea. El joacă rolul lui Lurchm, valetul familiei Adams.

Și magicianul român Victor Dorobanţu care este THING, mâna stranie, prietenul cel mai bun al lui Wednesday, apare în producția Netflix.

Un alt român, Cezar Grumăzescu, a primit rolul antrenorului de la şcoala Nevermore. Și actorii străini din Wednesday au transmis un mesaj pentru România.

Lansat pe 23 noiembrie, Wednesday se bucură de un succes răsunător pe netflix, ocupând locul unu în topul celor mai vazute filme în ultima săptămână. Producția semnată Tim Burton îmbină genul horror cu momente de comedie, iar acțiunea o are în rol principal pe Wednesday, fiica Morticiei și a lui Gomez Addams.

Distribuie

Taguri