Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Documentarul „Harry și Meghan” a fost lansat. Filmul a primit mai multe critici

Publicat de: Euronews

Un documentar despre prințul Harry și soția sa a fost lansat pe Netflix. În filmul marcat de controverse sunt făcute mai multe acuzații la adresa Casei Regale Britanice. Producția a atras deja critici pentru că a inclus mai multe imagini și fotografii care nu sunt conforme cu realitatea. Ducii de Sussex au părăsit monarhia în 2020 sub pretextul că vor să își protejeze intimitatea.

Odată cu lansarea documentarului Harry și Meghan, Palatul Buckingham s-a pregătit pentru mai multe lovituri. Cuplul a promis că va spune „tot adevărul” despre înstrăinarea de familia regală.

Două teasere editate dramatic sugerau că referirile legate de comentarii rasiale și presiunile presei pe care Harry le-a etichetat drept „un joc murdar” vor apărea în serial.

Asta după ce Palatul Buckingham s-a confruntat cu acuzații de rasism chiar săptămâna trecută, când o femeie de culoare a relatat că un membru senior al familiei regale a interogat-o despre originile ei în timpul unei recepții la palat.

Alături de serialul Netflix, scandalul a umbrit vizita succesorului la tronul britanic, William, și a soției sale, Kate, în Statele Unite ala Americii.

Până acum Casa Regală nu a făcut niciun comentariu. Dar noul serial TV și o carte scrisă de Harry, care va fi lansată în curând, i-ar putea crea probleme Regelui Charles al III-lea și vor atrage atenția oamenilor și mai mult asupra monarhiei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE