Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nikki Haley, fosta rivală a lui Donald Trump pentru nominalizarea republicană, anunță că va vota cu fostul președinte

Fosta candidată republicană la Casa Albă, Nikki Haley, care l-a criticat aspru pe Donald Trump în trecut, a anunţat miercuri că va vota pentru el la alegerile prezidenţiale din noiembrie, scrie AFP.

"Îmi plasez priorităţile într-un preşedinte care îi va sprijini pe aliaţii noştri şi îi va trage la răspundere pe inamicii noştri, care va securiza frontiera - fără scuze -, un preşedinte care va sprijini capitalismul şi libertatea", a spus ea în cursul unei intervenţii la un think tank conservator.

"Trump nu a fost perfect în aceste probleme. Am clarificat acest lucru de multe ori", a adăugat ea.

"Biden este un dezastru. Aşa că voi vota pentru Trump"

Dar preşedintele democrat Joe "Biden este un dezastru. Aşa că voi vota pentru Trump", a spus Nikki Haley.

Apreciată de mulţi alegători republicani moderaţi şi independenţi, fosta ambasadoare al lui Donald Trump la ONU a lansat, totuşi, un avertisment.

Fostul preşedinte ar urma "să întindă mâna milioanelor de oameni care m-au votat şi care continuă să mă susţină şi să nu plece de la principiul că aceştia se vor alinia în spatele lui", a spus ea.

Acest anunţ ar putea să schimbe situaţia în rândul candidaţilor la vicepreşedinţie în tabăra republicană, chiar dacă Trump a afirmat recent că Nikki Haley nu este una dintre persoanele pe care le ia în considerare pentru această funcţie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE