Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Natalia Intotero, despre susținerea Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. ”Nimeni nu a spus că nu ar fi candidat din partea PSD”

Ministrul Familiei a declarat că ar susține candidatura Gabrielei Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei. ”Nimeni nu a spus că nu ar fi candidat din partea PSD”, a afirmat Natalia Intotero, în direct la Euronews România.

Invitată în emisiunea ”Vocile care contează” de la Euronews România, Natalia Intotero a fost întrebată de jurnalistul Vitalie Cojocari dacă o susține pe Gabriela Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei.

”De ce nu? Vorbim de egalitate de șanse, vorbim despre implicare femeilor. (...)

Astăzi, premierul a avut o declarație și a spus că nimeni nu a spus că nu ar fi candidat din partea PSD doamna Gabriela Firea. Chiar astăzi a făcut această declarație, infirmând aceste speculații, dar vom vedea ce se întâmplă în perioada imediat următoare”, a declarat ministrul Familiei (PSD), la Euronews România.

La sfârșitul lunii ianuarie, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Gabriela Firea şi-a asumat candidatura pentru Primăria Capitalei.

”Doamna Gabriela Firea şi-a asumat să candideze la Bucureşti. Deci, în acest moment, toţi colegii din ţară, fiindcă vorbim de toţi colegii, nu vorbim numai de Bucureşti - vorbim şi de Buzău şi de Cluj şi de Suceava, vorbim de toată ţara, aşa e la statut. Nu putem să aprobăm cuiva înainte. Doamna Gabriela Firea, ieri, în şedinţa cu Bucureştiul, şi-a asumat candidatura pentru Primăria Generală a Capitalei. Niciun alt coleg nu şi-a asumat vreo candidatură”, a declarat Marcel Ciolacu.

Anterior, Gabriela Firea declarase, că nu s-a autoproclamat candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, aşa cum s-a spus, ci se consideră "candidat la candidatură".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE